Nejlepší občerstvení večera - chlebíčky a obložené tácy

Nejen na internetu, kde kolují různé speciální nafocené obložené mísy. Ty mísy jsou tak nádherné, že je škoda, začít je jíst. Jsou mísy ze salámů, sýrů a zeleniny, nebo pouze zeleninové. Tyto mísy jsou ale navíc velice chutné, a ten, kdo má rád salámy, šunky, různé druhy sýrů i různě nakrájené typy zelenin, si na obložené mísy nebo talíře potrpí. Takové obložené mísy se hojně používají na oslavách, na večírcích, ale i při slavnostních večerech. Takové obložené mísy potěší oko, i žaludek. Pro ty, kdo nemají rádi šunky a salámy, ani sýry, se dají vytvořit i ovocné obložené mísy. Ovoce různých druhů, vykrájené na různé tvary a mnohdy z ovoce vytvořené i vzory nebo dokonce obrazy či sošky. Je to pohádkové, a překrásné. Hodně obložených mís si můžeme vytvořit sami, ale ty ozdobné, s překrásnými ozdobami, umí vytvořit pouze odborníci. Dokonce se pořádají i různé soutěže, o nejkrásnější obloženou mísu. Mnoho lidí miluje chlebíčky. Spousta žen je vytváří doma, především na různé oslavy do práce nebo se známými. Chlebíčky milují skoro všichni. Nemusí se dělat pouze s bramborovým nebo jiným salátem, mohou být z lososa, s vajíčkem a majolkou, ale i s jinými rybami, nebo očky, anebo různě ozdobené šunkou či salámem, anebo různými sýry. Chlebíčky patří mezi česká, velice oblíbená jídla, která si dávají o svátcích, na oslavách narozenin, ale třeba i na večírcích. Kromě chlebíčků se ale vytváří často i různé jednohubky. Ty se dají zdobit čímkoli, co máte doma, nebo co máte rádii. Na chlebíčky, ale i na chuťovky se dají dát i různé druhy pomazánek, které nám chutnají. Často se dělají například losové, šunkové, sýrové, česnekové, rybí, drožďové a další typy pomazánek.

Publikováno: 17. 02. 2012